Dimplex Haard Geurset - 250/400 Luxury wood

Artikelnummer: SET011
Vorige Artikel 21 van 23 Volgende
€ 84,49 (inclusief btw)

Haard Geurset - 250/400 Luxury wood

Geef je Hybide Optimyst haard een extra dimensie door het toevoegen van geur. Onze nieuwe geurmodule is exclusief voor de Optimyst haardsystemen. Geur roept gevoel en emotie op, ervaar nog meer sfeer en beleving, het gevoel van een warm welkom en thuiskomen. Door deze toevoeging is onze haard nog breder inzetbaar. Deze 'Sandelwood' is de eerste geur van Dimplex en heeft een luxe en kruidige hout geur. Een warme geur met tonen van lavendel, tonkabonen en een vleugje haardvuur.

Elektrische sfeerhaard met openhaard geur 

De geurmodule omvat een houder met losse geurpads en is specifiek voor de DImplex Cassette 250/400/600 modellen. De werking van de geurpad is eenvoudig, plaats de houder met geurpad binnenin de haard. Subtiel zal de haard de geur in de ruimte verspreiden. Het aantal branduren is gemiddeld circa 90 uur per pad (geurafgifte pad na openen verpakking max. circa 30 dagen). De module kan ook geplaatst worden in reeds geleverde Dimplex cassette haarden. Dit geursysteem is exclusief voor Dimplex ontwikkeld.

Accessoires afhalen in onze MegaStore

In onze haarden showroom in Almere kunt u alle elektrische haarden brandend bekijken. Onze centraal gelegen haardcentrum heeft een groot assortiment elektrische inbouwhaarden en elektrische 3D panorama haarden.
U kunt uw elektrische inbouwhaard, onderdeel of accessoire gelijk meenemen in onze kachels en haardenwinkel in Almere. Alle (inbouw)haarden zijn direct uit voorraad leverbaar. Bezorging van uw haard doen we ook, dat is voor u helemaal gratis binnen Nederland en zelfs in België.

Showroom met elektrische inbouwhaarden

Elektrischehaard.nl
De Striptekenaar 34-A
1336 CM  ALMERE-BUITEN

www.elektrischehaard.nl
info@elektrischehaard.nl

Merk
Dimplex Faber

Type
Starterskit geurpads met houder

Model haard
Cassette 250 en Cassette 400

Vlameffect
Optimyst

Brand uren
circa 90 uur of maximaal 30 dagen

Soort haard
Dimplex Waterdamphaard

© 2018 - 2023 Sfeerhaarden en Schouwen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel