Haard met 3 kanten glas

3 zijdige of 2 zijdige elektrische haard met een realistisch vlambeeld en een prachtig modern design? Kies dan voor een elektrische haard van Aflamo. Deze haarden hebben een fonkelend vlameffect en een exclusief design. 

De Aflamo Three Sided is een prachtige 3 zijdige haard met rondom glas. Verkrijgbaar in 124cm en 152cm breed. Door een speciaal spiegel paneel in de haard krijgt de haard echt diepte. De éerste driezijdige sfeerhaard die u het gevoel van een echte gashaard geeft.
Schitterend vuur effect in combinatie met een gloeibed van Crystal Ice en houtstammen. De Three Side heeft meerkleurig vlameffect en een gloeibed die ook uit meerdere led kleuren bestaat. Dit zorgt voor een nog intensere vuur beleving.

Faber triple of Dimplex 3 Step elektrische haardElektrische haarden kunt u nu echt als sfeerverwarming beschouwen. De moderne elektrische haard voegt werkelijk een nieuwe dimensie toe aan uw eigentijdse interieurdesign. De huidige elektrische inbouwhaarden van Aflamo zorgen voor een huiselijke en sfeervolle warmte. U kunt een elektrische inzethaard bijna overal plaatsen omdat u geen afvoerkanaal nodig hebt. Een normaal stopcontact volstaat om een elektrische haard te monteren op de plek van uw keuze!

Het moderne en exclusieve design van een gashaard maakt de Aflamo Three Sided tot een populair model. Een luxe en elegante uitstraling die zorgt voor de juiste sfeer en ambiance voor minder dan de helft van een echte gashaard.

Aflamo is de slimme keuze voor u!
 

MerkAflamo
ModelInbouw
VuurzichtFront, 3-zijdig, 2-zijdig
Warme lucht kachel1.5 kW
Vermogen (min-max)750w - 1500w
VlammenMeerkleurig
ThermostaatJa, regelbaar
BrandstofElektrisch
BranderbedCrystal Ice & Stammenset


Alternatief is de Element4. Dit triple zijdige model heeft een realistisch vuurbeeld. Deze haarden zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, tot 180cm breed 3zijdig. De element4 haarden zijn wel een stuk duurder dan de Aflamo Three Sided. Het vlammen spel is even mooi. Toch element4 kiezen?  Is dit de dure aanschaf investering waard?

 

3 zijdige haard element 4

 

© 2018 - 2019 Goedkope Elektrische haarden | Elektrischehaard.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel