Sorteer op

Schouw met elektrische haard

Een schouw is een mooie manier om uw huiskamer van extra sfeer en ambiance te voorzien. Schouwen zijn in verschillende vormen en kleuren leverbaar. Zo is er altijd wel een ombouw met haard die in uw interieur past. De meeste schouwen in onze webwinkel zijn zelfbouw schouwen. Dit betekent dat de ombouw geleverd wordt als een bouwpakket die nog in elkaar moet worden gezet. Dit is een eenvoudige taak en vereist normaal gesproken alleen maar schoevendraaier en een beetje geduld.

Verschillende stijlen ombouw, kom ze bekijken.

Elektrischehaard.nl heeft schouwen in verschillende stijlen en modellen. Zo kunt u in onze showroom landelijke, klassieke en moderne ombouwen met een elektrische haard bekijken. Een voordeel van schouwen bekijken in de winkel is dat u een goed beeld krijgt van de verhoudingen. U ziet dan duidelijk hoe hoog en breed de schouw is. 

Keuze in bijpassende elektrische haarden

Een elektrische haard zorgt voor een gezellig vuurbeeld die u doet denken aan gezelligheid en samenzijn. Bij sommige schouwen is een keuze van een sfeerhaard te bepalen. Zeker bij de zelfbouw schouw kunt u kiezen uit een Dimplex of Aflamo sfeerhaard. Bij de klassieke modellen past over het algemeen maar 1 soort haard. Ons advies; kom de schouwen en haarden bekijken alvorens online in een webshop te bestellen.

Schouwen bekijken en afhalen in onze MegaStore.

In onze haarden showroom in Almere kunt u de prachtigste schouwen en ombouwen in het echt bekijken. Onze centraal gelegen haardcentrum heeft ook een groot assortiment elektrische inbouwhaarden en elektrische 3D panorama haarden welke toepasbaar zijn in bijvoorbeeld een TV meubel.
U kunt uw schouw met elektrische inbouwhaard gelijk meenemen in onze kachels en haardenwinkel in Almere (mits op voorraad). Bezorging doen we ook, dat is voor u helemaal gratis binnen Nederland en zelfs in België.

Elektrischehaard.nl
De Striptekenaar 34-A
1336 CM  ALMERE-BUITEN

www.elektrischehaard.nl
info@elektrischehaard.nl

© 2018 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel