Sorteer op

Dru haarden, Sfeervol en duurzaam

Met een kachel of haard van DRU kun je op ieder moment warmte en sfeer oproepen zonder concessie te doen aan stijl en duurzaamheid. In onze kachels en haarden wordt stijlvol design probleemloos verenigd met de nieuwste technieken en een bijzonder en groot vlambeeld. Bovendien is onze collectie uitgebreider dan ooit. De kachels en haarden van DRU zijn dankzij ons grote aantal producten, stijlen, kleuren en mogelijkheden inpasbaar in ieder interieur!

DRU elektrische haarden

De elektrische haarden van DRU zijn uitgerust met vele innovatieve technieken. Met deze technieken kunt u bijvoorbeeld verschillende soorten vlambeelden instellen en maakt de kachel het geluid van een knisperend houtvuur. Door deze technieken is het vlammenspel bijna niet van echt houtvuur te onderscheiden. Daarbij zijn alle haarden voorzien van een afstandsbediening, zodat u vanaf de bank de haard naar uw wens kan instellen. Wat een elektrische haard zo gemakkelijk maakt, is dat de haard overal geplaatst kan worden in een ruimte met een stopcontact. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en u kunt al genieten van een gezellig vuurbeeld!

Naast de gezelligheid, beschikken de elektrische haarden van DRU ook over een verwarmingsfunctie, dat voor extra sfeer zorgt. De elektrische haarden stralen maximaal 2kW uit. Dit is perfect wanneer u niet de gehele ruimte wilt verwarmen, maar de warmte wel wilt voelen als u dicht bij de haard zit. 

Ontdek het nieuwe vuur

Zorgen voor een beter milieu vraagt om verandering, de elektrische DRU Virtuo is 100% elektrisch. Hierdoor wordt er geen gebruik gemaakt van de traditionele brandstoffen en is er minder CO2 uitstoot.
Daarnaast kan je kiezen uit verschillende vlambeelden! Het gevoel van een gas- of houthaard is te krijgen met de DRU Virtuo. Het geluid van een knapperend houtvuur, de warmte van een haard en een levendig vlammenspel.

Sfeer uit een stekker

De DRU Virtuo is niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte uit een stekker waarvan je driedimensionaal kunt genieten. Met de nieuwe en geavanceerde 3D-technologie maakt de DRU Virtuo het mogelijk om vanuit alle hoeken van je kamer te genieten van een sfeervolle haard. Daarnaast kan je de haard overal plaatsen in de ruimte waar een stopcontact zit. Je hoeft geen schoorsteen te plaatsen om van de warmte te genieten! 

Romantisch, modern of gezellig

Heerlijk thuiskomen op een koude winterdag, een  romantisch avondje voor twee of juist gezelligheid voor het hele gezin. Dat is DRU Virtuo. De Virtuo laat zich  met geen enkele andere haard vergelijken.

Showroom Elektrischehaard.nl

Meer weten over Dru elektrische haarden? Bij Have Verwarming in Lunteren (tussen Amersfoort en Ede) kunt u heel veel van deze Dru elektrische haarden brandend bekijken.

Wilt u vergelijkbare elektrische haarden bekijken? Kom naar onze Experience Haarden Centre in Almere.
Bekijk hier de Aflamo 3D haarden en de 3zijdige Trimline Solus sierhaarden in onze haardenshowroom en ontvang jouw persoonlijke aanbieding.

www.Elektrischehaard.nl
De Striptekenaar 34-A in Almere. 
Actuele openingstijden haarden-showroom

© 2018 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel