Sorteer op
Sorteer op

Element4 Sfeerhaarden

Element4 bouwt naast de welbekende gashaarden en houtkachels ook schitterende elektrische haarden. De collectie bestaand voornamelijk uit inbouwhaarden en een paar vrijstaande kachels. In combinatie met de laatste LED technologie én bediening via smartphone of tablet zijn onze haarden een absolute innovatie binnen de wereld van elektrische haarden!

Elektrische haard is ideaal voor inbouw!

Bij het installeren van een gashaard kan de inbouwdiepte soms voor problemen zorgen. Er moet immers voldoende ruimte zijn voor de gashaardafvoer. Omdat een elektrische haard een geringe inbouwdiepte heeft doet dit probleem zich niet of nauwelijks voor. Dit betekent dat u een elektrische haard qua inbouw bijna op elke plek in uw ruimte kunt realiseren! Zo kunt u van de elektrische haard echt een verlengstuk van uw interieur maken. En om het plaatje helemaal compleet te maken kunt u bij Element4 ook de stijl van de haard helemaal zelf bepalen.

De Element4 Bidore, Modore en Trisore elektrische haarden

Prachtige elektrische hoekhaarden van Element4. Bijna niet van een echte gashaard te onderscheiden maar met alle voordelen van een elektrische haard. Element4 heeft recent een high-end serie met meerdere elektrische haarden op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de modellen Bidore, Modore en de Trisore die verkrijgbaar zijn als front, hoek of driezijdige panorama haard. De nieuwe elektrische haarden zijn, net als de gashaarden, voorzien van een realistische houtset en standaard voorzien van AR-glas. De haarden hebben een warmtevermogen van 1-2 Kw, zijn voorzien van een thermostaat functie en het vlammenspel van deze haarden is dimbaar. Daarnaast zijn de haarden te bedienen via een app of via een (optioneel) touchpad.

Showroom Elektrischehaard.nl

Meer weten over de Element4 elektrische haarden? Bij Have Verwarming in Lunteren (nabij Ede) kunt u heel veel van deze Element4 elektrische haarden brandend bekijken.

Wilt u vergelijkbare elektrische haarden bekijken? Kom naar onze Inspiration Haard Centre in Almere. Bekijk in onze toonzaal bijvoorbeeld de Aflamo SuperB Mallorca 3D haarden en de 3zijdige Trimline Solus sierhaarden in onze haardenshowroom en ontvang jouw persoonlijke aanbieding. Gegarandeert altijd de beste prijs.

www.Elektrischehaard.nl
De Striptekenaar 34-A in Almere. 
Actuele openingstijden haarden-showroom

© 2018 - 2023 Sfeerhaarden en Schouwen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel