Sorteer op
Sorteer op

Element4 Sfeerhaarden

Element4 bouwt naast de welbekende gashaarden en houtkachels ook schitterende elektrische haarden. De collectie bestaand voornamelijk uit inbouwhaarden en een paar vrijstaande kachels. In combinatie met de laatste LED technologie én bediening via smartphone of tablet zijn onze haarden een absolute innovatie binnen de wereld van elektrische haarden!

Elektrische haard is ideaal voor inbouw!

Bij het installeren van een gashaard kan de inbouwdiepte soms voor problemen zorgen. Er moet immers voldoende ruimte zijn voor de gashaardafvoer. Omdat een elektrische haard een geringe inbouwdiepte heeft doet dit probleem zich niet of nauwelijks voor. Dit betekent dat u een elektrische haard qua inbouw bijna op elke plek in uw ruimte kunt realiseren! Zo kunt u van de elektrische haard echt een verlengstuk van uw interieur maken. En om het plaatje helemaal compleet te maken kunt u bij Element4 ook de stijl van de haard helemaal zelf bepalen.

De Element4 ELITE elektrische haarden

Prachtige elektrische haarden van Element4. Bijna niet van een echte gashaard te onderscheiden maar met alle voordelen van een elektrische haard. Element4 heeft recent een high-end serie met meerdere elektrische haarden op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de modellen uit de ELITE serie, die verkrijgbaar zijn als front, hoek of driezijdige panorama haard. De nieuwe elektrische haarden zijn, net als de gashaarden, voorzien van een realistische houtset. De haarden hebben een warmtevermogen van ca. 1,5 Kw, zijn voorzien van een thermostaat functie en het vlammenspel van deze haarden is dimbaar. Daarnaast zijn de haarden te bedienen via een app of via de meegeleverde afstandbediening.

Meer weten over de Element4 elektrische haarden? In onze showroom in Almere kunt u een Element4 Elite elektrische haard brandend bekijken.

Wilt u vergelijkbare elektrische haarden bekijken? Kom naar onze Inspiration Haard Centre in Almere. Bekijk in onze toonzaal bijvoorbeeld de Aflamo SuperB Mallorca 3D haarden en de 3zijdige Trimline Solus sierhaarden in onze haardenshowroom en ontvang jouw persoonlijke aanbieding. Gegarandeert altijd de beste prijs.

Wij zijn erkend Element4 dealer
Bekijk Element4 Elite in onze haarden-showroom voor de beste aanbieding.

Elektrischehaard.nl
De Striptekenaar 34-A
1336 CM  ALMERE 

Actuele openingstijden haarden-showroom

© 2018 - 2023 Sfeerhaarden en Schouwen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel