Sorteer op
Sorteer op

Elektrische wandhaard kopen?
De elektrische openhaard wordt steeds populairder. Veel mensen kiezen voor sfeer en ambiance maar bovendien voor bedieningsgemak. Met een druk op de knop van de afstandsbediening heb je gezelligheid. Elektrische wandhaarden staan prachtig aan de muur en zijn makkelijk te monteren. De hanghaarden zijn net als de inbouwhaarden van Aflamo volledig voorzien van LED verlichting en zijn daarmee extreem zuining met stroom kosten.

Elektrische inbouw en wandhaard
Elektrischehaard.nl heeft een ruim assortiment electrische inbouwhaarden. Kleine vierkante, smalle hoge en de veel Modern Flames & Faber Firesbestelde langwerpige sfeerhaard onder de televisie. Met een TV-wand combineer je de televisie met de brede inbouwhaard. Vooral in kleine woonkamers is de Cinema-Wall dé perfecte oplossing. Een schitterende compacte opstelling die niet ver jouw huiskamer inkomt, ongeveer 18cm. 

Wand sfeerhaard onder jouw TV
Televisie aan boven de haard en genieten van uw favoriete TV programma. Als het iets frisser wordt zet dan de verwarming aan. De ingebouwde Power Heat op de Alfamo zorgt voor behaaglijke warmte. De elektrische haard heeft een verwarm functie tot wel 1500watt, dit verwarmt een grote slaapkamer. Een aangename elektrische bijverwarming die je kunt programmeren van 30 minuten tot wel 9 uur. 

 

 Dealer van Faber elektrische haarden, Aflamo, Dimplex LED haarden, Ruby Fires, Dru, Xaralyn. 
De nieuwste elektrische haarden vindt u direct in onze webshop tegen de laagste prijzen.

 NIEUW  Betaal contant bij aflevering - Eigen bezorgdienst zonder extra kosten.
Wij nemen nog de tijd voor u, persoonlijk, beste service en 100% zekerheid.


Elektrischehaard.nl verkoopt binnenkort Modern Flames & Dimplex Fires
We also sell modern fires by Aflamo-fires.eu

© 2018 - 2020 Sfeerhaarden en Schouwen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel