Elektrische sfeerhaard met schouw

Bent u op zoek naar een complete schouw / ombouw met elektrische sfeerhaard in de regio van Haarlem? 
Dan is Elektrischehaard.nl de online haardenwinkel voor u. Met een uitgebreid assortiment schoorsteen mantels en sierschouwen. De meeste combinatie's schouw/haard zijn eenvoudig te monteren zelfbouw schouwen. Zo zijn er schouwen van hout of MDF en ombouwen van steen of een kunst steensoort. Stuk voor stuk hoogwaardige kwaliteit.

Schouw met electrische haard gebruiken

Zoals gezegd zijn alle sierschouwen makkelijk in elkaar te zetten met 1 enkele schroevendraaier, echt op de Ikea manier geinspireerd. De elektrische sierhaarden laten zich makkelijk bedienen. Bij elke haard komt een luxe afstandsbediening die makkelijk in het gebruik is. Het gewicht van de meeste schouwen is laag waardoor u de ombouw eenvoudig met 2 personen kunt verplaatsen. Omdat deze schouwen en haarden geen afvoer kanaal nodig hebben, kunt u ze plaatsen op elke plek in uw huis. Denk aan uw woonkamer, slaapkamer of entree op uw bedrijf.

Werking van de schouw compleet met LED haard

Na het monteren van de schouw kunt u de elektriche LED haard monteren. De LED sfeerhaard is eenvoudig in gebruik met duidelijke aanwijzingen en meestal een handzender met LCD scherm. Een complete schouw wordt geleverd met een Faber Fires, Dimplex Opti-Myst®, Modern Flames, Dru sfeerhaard, Classicflame of Aflamo elektr. haard. Welke haard mee geleverd wordt staat duidelijk bij de product omschrijving.

 

Schouw met sfeerhaard Haarlem

Sierschouw Haarlem | Elektrische haard met schouwmantel | Complete ombouw met sfeerhaard Opmeer

© 2018 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel